Termeni și condiții de utilizare

 
     Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, vă implicați în "Serviciul" nostru și sunteți de acord să vă supuneți următorilor termeni și condiții ("Termeni de serviciu", "Termeni"), inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare enumerate în prezentul document și/sau disponibile prin intermediul unui hyperlink. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, vânzători, clienți, vânzători și/sau contribuitori de conținut.
 
     Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții de utilizare înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, nu puteți accesa site-ul web sau utiliza oricare dintre servicii. În cazul în care acești Termeni de servicii sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni de servicii.
 
     Orice caracteristici sau instrumente noi adăugate la magazinul actual sunt, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de serviciu prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesării site-ului după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea de către dvs. a acestor modificări.
 
 
     SECȚIUNEA 1 - CONDIȚII DE SERVICIU Prin acceptarea acestor Termeni și condiții de utilizare, declarați că ați atins cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că sunteți un adult în statul sau provincia de reședință și că ați fost de acord să permiteți minorilor să utilizeze acest site. Nu aveți voie să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu aveți voie, prin utilizarea Serviciului, să încălcați legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). Nu trebuie să transmiteți viermi, viruși sau orice cod de natură distructivă. Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor.
 
     SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE
     Ne rezervăm dreptul de a refuza oricând și din orice motiv să oferim servicii oricui. Înțelegeți că conținutul dvs. (cu excepția informațiilor despre cardul de credit) poate fi transmis în formă necriptată și poate implica (a) transmiterea prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se acomoda și adapta la cerințele tehnice ale rețelei sau ale dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate atunci când sunt transmise prin rețele. Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau la orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat Serviciul fără acordul nostru expres în scris .
     Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în vreun fel acești termeni și condiții.
 
     PARTEA 3 - ACURATEȚEA, INTEGRALITATEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR
     Nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care informațiile furnizate pe acest site nu sunt corecte, complete sau actualizate. Materialul de pe acest site este destinat exclusiv informării generale și nu trebuie să fie considerat sau utilizat ca bază unică pentru luarea unor decizii fără a consulta surse primare de informații mai exacte, mai complete sau mai actuale. Orice încredere acordată materialelor de pe acest site este pe propriul risc. Acest site poate conține unele informații istorice. Informațiile istorice nu sunt în mod necesar actualizate și sunt furnizate doar în scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.
 
     PARTEA 4 - MODIFICAREA SERVICIILOR ȘI A PREȚURILOR
     Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) în orice moment, fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.
 
     PARTEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)
Niektóre produkty lub usługi mogą być dostępne wyłącznie online za pośrednictwem strony internetowej. Te produkty lub usługi mogą mieć ograniczone ilości i podlegają zwrotowi lub wymianie wyłącznie zgodnie z naszą Polityką zwrotów.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby jak najdokładniej wyświetlać kolory i zdjęcia naszych produktów, które pojawiają się w sklepie. Nie możemy zagwarantować, że wyświetlanie dowolnego koloru monitora komputera będzie dokładne.
Zastrzegamy sobie prawo, ale nie jesteśmy zobowiązani, do ograniczenia sprzedaży naszych produktów lub Usług do dowolnej osoby, regionu geograficznego lub jurysdykcji. Możemy skorzystać z tego prawa w indywidualnych przypadkach. Zastrzegamy sobie prawo do ograniczenia ilości oferowanych przez nas produktów lub usług. Wszystkie opisy produktów lub ceny produktów mogą ulec zmianie w dowolnym momencie bez powiadomienia, według naszego wyłącznego uznania. Zastrzegamy sobie prawo do zaprzestania produkcji dowolnego produktu w dowolnym momencie. Jakakolwiek oferta dotycząca jakiegokolwiek produktu lub usługi złożona na tej stronie jest nieważna tam, gdzie jest zabroniona.
Nie gwarantujemy, że jakość jakichkolwiek produktów, usług, informacji lub innych materiałów zakupionych lub uzyskanych przez Ciebie spełni Twoje oczekiwania, ani że wszelkie błędy w Usłudze zostaną poprawione.
 
   PARTEA 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI DE CONT
     Ne rezervăm dreptul de a respinge orice comandă plasată la noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană, gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care efectuăm o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm prin contactarea adresei de e-mail și/sau a adresei de facturare/numărului de telefon furnizate în momentul comenzii. Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau de a interzice comenzile despre care credem că par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.
 
     Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile efectuate din magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele și datele de expirare ale cărții de credit, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm dacă este necesar. Vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare pentru mai multe informații.
 
      SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți, pe care nu le monitorizăm, nu avem control și nici nu putem interveni. Recunoașteți și sunteți de acord că vă oferim acces la astfel de instrumente "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile", fără garanții, declarații sau condiții de niciun fel și fără niciun fel de aprobare. Nu ne asumăm nicio răspundere care decurge din sau în legătură cu utilizarea instrumentelor opționale ale unor terțe părți. Orice utilizare a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe riscul și la discreția dumneavoastră și trebuie să vă asigurați că ați citit și acceptat termenii și condițiile în baza cărora instrumentele sunt furnizate de către furnizorii terți relevanți. De asemenea, este posibil ca în viitor să oferim noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv furnizarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi caracteristici și/sau servicii noi fac, de asemenea, obiectul acestor Termeni de utilizare.
 
     PARTEA 8 - LEGĂTURI CU TERȚE PĂRȚI Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot conține materiale de la terțe părți. Linkurile terților de pe acest Site vă pot direcționa către site-uri ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților. Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de daune sau vătămări legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile unor terțe părți. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile părților terțe și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, îngrijorările sau întrebările privind produsele terților ar trebui să fie adresate terților în cauză.
 
PARTEA 9 - OBSERVAȚII, FEEDBACK ȘI ALTE OBSERVAȚII ALE UTILIZATORILOR Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite materiale (de exemplu, participări la concursuri) sau, fără cererea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (denumite în mod colectiv "comentarii"), sunteți de acord cu faptul că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem și folosim în orice fel și pe orice suport orice comentariu pe care ni-l trimiteți. Nu suntem și nu vom fi obligați să (1) menținem confidențialitatea oricăror comentarii; (2) să plătim compensații pentru orice comentariu; sau (3) să răspundem la orice comentariu. Putem, dar nu avem nicio obligație de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care noi, la discreția noastră, îl considerăm ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, calomnios, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de serviciu .
     Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca drepturile terților, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale defăimătoare sau ilegale, jignitoare sau obscene, nici nu vor conține viruși informatici sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu trebuie să folosiți o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva decât dumneavoastră sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe o terță parte cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentariu pe care îl postați și pentru acuratețea acestuia. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de orice terță parte.
 
SECȚIUNEA 10 - DATE CU CARACTER PERSONAL Furnizarea de către dvs. a datelor cu caracter personal prin intermediul magazinului este supusă Politicii noastre de confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate.
 
SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI Ocazional, pe site-ul sau serviciul nostru pot apărea informații care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni, care se pot referi la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere a produselor, timpii de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile în cazul în care orice informație de pe Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă, în orice moment și fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați plasat o comandă) . Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica nicio informație de pe Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, dar fără a ne limita la informațiile privind prețurile, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege. Nici o dată specifică de actualizare sau de reîmprospătare utilizată pe Serviciu sau pe orice site web asociat nu ar trebui să indice faptul că toate informațiile de pe Serviciu sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.
 
SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE
În plus față de celelalte interdicții prevăzute în Termenii de utilizare, vi se interzice să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să determinați alte persoane să efectueze sau să participe la orice activitate ilegală; (c) să încălcați orice lege, normă, lege sau ordonanță internațională, federală, provincială sau statală; (d) să încalce sau să violeze drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să facă rău, să defăimeze, să denigreze, să discrediteze, să intimideze sau să discrimineze pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) pentru a furniza informații false sau înșelătoare; (g) în scopul transmiterii sau încărcării de viruși sau alte coduri malițioase care vor fi sau pot fi utilizate în orice mod care afectează funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site conex, a altor site-uri sau a internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informații personale despre alte persoane; (i) pentru spamming, phishing, phishing, phishing, spidering, indexare sau scraping;(j) în orice scop indecent sau imoral; sau (k) în scopul de a interfera cu sau de a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise. (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, ale altor site-uri web sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise. (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, ale altor site-uri web sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.
 
SECȚIUNEA 13 - RENUNȚAREA LA GARANȚIE; LIMITAREA RĂSPUNDERII Nu garantăm, nu declarăm și nu garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, oportună, sigură sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele pe care le puteți obține în urma utilizării serviciului vor fi exacte sau fiabile. Sunteți de acord că, din când în când, putem să eliminăm serviciul pe termen nelimitat sau să anulăm serviciul în orice moment, fără notificare prealabilă. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastră exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt furnizate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor declarate în mod expres de către noi) furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru uzul dumneavoastră, fără niciun fel de declarații, garanții sau condiții de orice fel, exprese sau implicite, inclusiv orice garanții sau condiții implicite de vandabilitate, calitate comercială, adecvare la un anumit scop, durabilitate, titlu și nerespectare. transmise sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul serviciului, chiar și după ce ați fost informat cu privire la posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.
 
SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI Sunteți de acord să despăgubiți și să ne exonerați de răspundere compania-mamă, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri de orice reclamație sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor Termeni de utilizare sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau a încălcării de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor oricărei terțe părți. SECȚIUNEA 15 - SEPARABILITATE În cazul în care orice dispoziție a acestor Termeni de serviciu este considerată ilegală, invalidă sau inaplicabilă, respectiva dispoziție va fi totuși aplicabilă în măsura în care este permisă de legislația aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată separabilă din acești Termeni de serviciu, o astfel de determinare nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții.
 
SECȚIUNEA 16 - REZILIERE Obligațiile și responsabilitățile părților, asumate înainte de data rezilierii, supraviețuiesc rezilierii prezentului acord în toate scopurile. Acești Termeni și condiții de serviciu vor continua până la rezilierea de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni de serviciu în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau că nu mai utilizați site-ul nostru. În cazul în care, după aprecierea noastră, nu reușiți sau bănuim că nu ați respectat vreun termen sau vreo dispoziție din acești Termeni de serviciu, putem, de asemenea, rezilia acest acord în orice moment, fără a vă anunța, iar dumneavoastră veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la data rezilierii inclusiv; și/sau, în legătură cu aceasta, vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).
 
SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a oricărui drept sau dispoziție din acești Termeni de serviciu nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție. Acești Termeni și condiții de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare publicate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane , fie ele orale sau scrise, între dumneavoastră și noi (inclusiv, fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor de utilizare). Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni și condiții de utilizare nu va fi interpretată împotriva dvs. SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ Acești Termeni de serviciu și orice acorduri separate în temeiul cărora vă furnizăm Serviciile vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din HK.
 
SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR SERVICIULUI Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de serviciu prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni și condiții de utilizare constituie acceptarea de către dvs. a acestor modificări. SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT Întrebările referitoare la Termenii și condițiile de utilizare a Serviciului trebuie să ne fie trimise la adresa [email protected].