Politica de returnare

Acceptăm retururi în termen de 14 zile, ceea ce înseamnă că aveți 14 zile de la primirea articolului pentru a solicita o rambursare.


Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original cu toate accesoriile. Vă rugăm să ne contactați în prealabil prin e-mail


Daune și probleme 

Produsele deteriorate, defecte sau incorecte trebuie să fie raportate în termen de 14 zile de la livrare. Vă rugăm să vă verificați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă produsul este defect, deteriorat sau dacă ați primit un produs greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o corectăm. Orice comandă cu probleme este supusă unei rambursări integrale sau unui schimb, la discreția clientului nostru.


Excepții / articole nereturnabile

Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi produsele perisabile (cum ar fi alimentele, florile sau plantele), produsele personalizate (cum ar fi comenzile speciale sau articolele personalizate) și articolele de îngrijire personală (cum ar fi produsele cosmetice) . De asemenea, nu acceptăm returnări de materiale periculoase, lichide sau gaze inflamabile. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la un anumit articol.Din păcate, nu acceptăm returnări de articole de vânzare sau carduri cadou.

 

Schimburi

Cel mai rapid mod de a vă asigura că primiți ceea ce vă doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returul este acceptat, să achiziționați separat un articol nou. În prezent, nu acceptăm schimburi.


Rambursări

După ce am primit și inspectat returul dvs., vom emite o rambursare completă în termen de 5-7 zile lucrătoare. Dacă este aprobată, veți primi automat o rambursare folosind metoda de plată inițială. Vă rugăm să rețineți că este posibil să dureze ceva timp până când banca dvs. sau emitentul cardului de credit va procesa și vă va credita rambursarea.


Restituiri de debit și litigii

Contactați-ne prin e-mail înainte de a deschide o rambursare de taxă comercială sau o dispută de plată, deoarece, în general, putem rezolva problema înainte ca acest lucru să se întâmple. Orice contracarare și litigiu ne împiedică să emitem rambursări sau credite din cauza blocării fondurilor.


 

Ne rezervăm dreptul de a defini în mod exclusiv și de a limita, respinge și/sau refuza în orice moment returnările clienților pentru:

 

Istoricul neregulat sau excesiv de returnări care indică "garderobă";


istoric neregulat sau excesiv de retururi care implică articole purtate, modificate, spălate, deteriorate sau lipsă; sau


potențiale activități frauduloase sau infracționale.


În mod similar, ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul (atât în magazin, cât și online) oricărui client sau entitate din cauza unor activități similare celor menționate mai sus.